Ga voor een gedegen opleiding

Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je gewoon graag verder vooruit in je professionele leven? Daar kan een goede opleiding zeker aan bijdragen. Je kunt deze bij veel verschillende opleiders volgen maar voor een goede opleiding kun je zeker terecht bij Fabius opleidingen.

Particulier en voor bedrijven

Je kunt een opleiding volgen als particulier maar als je al ergens werkt kan ook je werkgever je daarvoor aanmelden. Je kunt een keuze maken uit diverse opleidingen waarbij de nadruk ligt op de boekhoudkundige en de kantoorkant.

Geen vooropleiding nodig

Voor de meeste cursussen bij Fabius geldt dat je geen speciale vooropleiding nodig hebt en als dat wel het geval is dan kun je deze daar ook volgen. Je wordt opgeleid voor specifieke functies waar veel vraag naar is in de praktijk. Je leert ook wat werkgevers graag willen dat je kunt dus de cursus is een perfecte voorbereiding op het werkleven.

Diploma vergroot de kans op werk

De cursussen zijn op MBO niveau en de docenten zijn enthousiast en proberen je altijd te motiveren. Inzet en doorzettingsvermogen leiden bij nagenoeg iedere cursist tot succes met een diploma als beloning. Met het behaalde diploma sta je sterker op de arbeidsmarkt en is de kans dat je een (betere) baan vindt alleen maar groter dan daarvoor.

Theorie en praktijk

Voor een cursus hoef je niet ver te reizen want ze worden op tal van locaties door het hele land gegeven. Je zit in een klas met medecursisten zodat je samen kunt studeren en elkaar kunt stimuleren. Op de website vind je waar en wanneer de cursussen gegeven worden en kun je je ook direct inschrijven als je interesse hebt. Bij Fabius leer je de theorie die je daarna kunt toepassen in de praktijk. De praktijk sluit namelijk naadloos op de opleidingen aan zodat jij en je (toekomstige) werkgever er het meeste profijt van hebben.